in Issues/Bugs by claudyaguerr (220 points)
Nothing seems to stay right. I install the trial version yestarday. It´s load, very slow to load. When it appears, i click at tools and they freeze for minutes and then, un freeze. The preview at my note & at browsers are a mess! I talk to support early, and update my .Net Framework. Re install, but still the same. Even when i try to save the template test at my Blogger account it says my login and password are wrong (but they aren´t). Well, i can´t see where´s the fab program till now. What´s going on? :x

5 Answers

by templatetoaster (24.6k points)
Hi,


Sorry for the inconvenience caused to you. Have you also upgraded your video driver. You can do it by updating your window.

Please send us a error report. You can generate it by follow the instruction mentioned at http://templatetoaster.com/debug


Sincerely,
TemplateToaster Support
by claudyaguerr (220 points)
How i update my video driver? At Windows update don´t mention that i have to do this... :?
by james (5.3k points)
You can download the drivers from manufactured company website.
by claudyaguerr (220 points)
:( Ok, i follow some tuts, and update my video driver, but Windows update says that it´s all right with it, & i have the last version (update one). So, the issue still goes on. It´s sad, cause i was thinking on give a try with the program, and even buy it. But, i don´t know what´s going on... Well, i think ther´re several Vista users here, someone can give me a tip what it could be? I´m sad.
by templatetoaster (24.6k points)
Hi,

Please send us a error report at support@templatetoaster.com. You can generate it by follow the instruction mentioned at http://templatetoaster.com/debug

Sincerely,
TemplateToaster Support
Interested in localizing/Translating TemplateToaster Software in your native language in exchange of a Pro License ? Contact Us
...