HTML Website Maken

Niet alleen het ontwerpen van templates en websites, maar ook het laten toenemen van bezoekers. Geen codering stuff! Geen gedoe. Html website maken software met Templatetoaster.

Waarom TemplateToaster gebruiken als HTML website maken software?

Ontwerp waanzinnige sjablonen voor uw HTML-website. Op een heldere nota, het ontwerpen van een volledige HTML-website straight out-of-box! Geen codering rommel wat uw alleen maar irriteert. Ontwerp datgene wat u altijd al wilde, in slechts een paar minuten!

Hoe Werkt Het?

Aan de slag met HTML website maken software gemakkelijk ontwerpen in 1-2-3!

Probeer gratis onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten nadat u TemplateToaster op uw bureaublad heeft geïnstalleerd. Laten we beginnen met het ontwerpen en een Html site maken.

Met Drag & Drop prachtige templates ontwerpen!

Geef een persoonlijk tintje aan de vooraf ontworpen sjablonen of begin vanaf nul. Voeg tal van stijlen toe door het gebruik van deze Drag & Drop thema bouwer software en ontwerp het in een paar minuten!

Uw template is klaar voor uw website!

Helemaal klaar met het perfecte ontwerp van je sjabloon? Nu is het de hoogste tijd om te exporteren en te uploaden naar uw hosting server en uw website, welke nu een echte superster is!

HTML Website Maken – Demo

HTML Website Maken

Kenmerken van TemplateToaster als HTML template maken

Vang een glimp op van wat de opvallende kenmerken van deze prachtige software u bieden

Header Video

Wat dacht u van een geweldige video in de koptekst om mensen uw merk en/of services beter te laten begrijpen? Met TemplateToaster software kunt u het doen, met veel flexibiliteit! Pas afmetingen toe en plaats uw video horizontaal (linker, midden en rechts) of verticaal (top, midden- en onderrail) zoals u dat nodig acht!

Logo Plaatsing

Je kunt niet ontkennen dat het plaatsen van het logo op uw website van cruciaal belang is voor de geloofwaardigheid van het merk. Met TemplateToaster verbetert u de branding van uw website door het plaatsen van het logo op menubalk, header of slider tijdens het ontwerpen van de sjabloon. U kunt kiezen uit één van deze posities waar u denkt dat uw logo het beste past!

Opties pagina-opmaak

Wilt u een opvallende pagina ontwerpen? Ontwerp HTML-sjabloon met deze geweldige software en kies uit de pagina-indeling opties zoals 1 Kolom, 2 Kolom (linker zijbalk, enkele kolom etc.) of 3 Kolom (zijbalk, enkele kolom, sidebar etc.). Plus styleren van de lay-out met de achtergrond kleur / afbeeldingen en meer!

Contactformulier

Het contactformulier is één van de belangrijkste elementen die bezoekers van uw website dichter bij u houdt. En is het niet de kers op de taart als u aangepaste stijlen kunt toevoegen aan dit formulier? Vergelijk deze naar uw smaak door het veranderen van lettertype, kleur, achtergrondkleur, toevoegen / verwijderen van velden of indien gewenst een bestaande aanpassen.

Social Media Integratie

Denk aan een website met geen sociale media links! Wat zouden uw gedachten zijn over een dergelijke website? Vast niet goed! Voeg klikbare sociale media pictogrammen toe, hetzij in de koptekst of in de voettekst van de pagina / sjabloon of beide met TemplateToaster. Zet in een mum van tijd bezoekers van de site om in volgers!

bootstrap Compatible

Html website bouwen met TemplateToaster software is gebaseerd op het Bootstrap framework ter waarborging van de alertheid en gebruiksvriendelijkheid van de website! Deze software maakt nu gebruik van V.3.3.7 van Bootstrap. Wij streven ernaar om mee te gaan met de meest recente updates, altijd!

Top Kenmerken

html website maken
website maken html
website bouwen html
html website bouwen
html site maken
website maken met html
html maken
html pagina maken
html website maken sofwtare

Onze Standaard

W3C Validatie

De HTML-sjablonen ontworpen met deze robuuste software zijn W3C geldig. Zij voldoen aan de internationale normen die leiden tot cutting-edge compatibiliteit met alle belangrijke webbrowsers!

HTML5 & CSS3 Standards

Voldoet aan de nieuwste HTML5 en CSS3-standaarden. De sjablonen gegenereerd met deze software zijn licht van gewicht als gevolg van geen gebruik van zware divs en styling codes.

Speedy Pagina wordt geladen

De HTML-templates gegenereerd met deze software belasting op een bliksemsnel en langs alle pagina snelheidstests. Dit is een secundaire arbeidsvoorwaarde om touw in meer publiek!

Ondersteunt alle belangrijke CMS